Το προσωπικό στυλ σας στο ντύσιμο και στα ρούχα περιγράφει την προσωπικότητά σας. Είναι μια τέχνη που μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να κυριαρχήσετε, αλλά μπορεί να φέρει πολλά θετικά στη ζωή σας όταν γίνει σωστά. Η δημιουργία του δικού σας στυλ μόδας είναι ένας τρόπος να σπάσετε το καθιερωμένο. Ωστόσο, υπάρχει πολλή δουλειά εάν ξεκινάτε από το μηδέν.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να μαθαίνετε πώς να παίζετε με τα βασικά σας για να τα σχεδιάζετε πάνω ή κάτω, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Το προσωπικό στυλ θα σας δώσει εμπιστοσύνη και μια αίσθηση μοναδικότητας.

Βρείτε τα βασικά ρούχα και αξεσουάρ

Το πρώτο σας βήμα όταν αρχίσετε να δημιουργείτε το προσωπικό στυλ είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε γεμίσει την ντουλάπα σας με απλά και κομψά κλασικά κομμάτια, που αισθάνεστε καλά φορώντας τα. Τα βασικά θα είναι κομμάτια που πρέπει να αλλάζετε κάθε λίγα χρόνια.

Αυτό συμβαίνει επειδή το υλικό δεν είναι αιώνιο και το σώμα σας μπορεί επίσης να αλλάξει. Ρίξτε μια ματιά σε καταστήματα ή eshop και εκπτώσεις για να το κάνετε λίγο πιο εύκολο στον προϋπολογισμό σας.

Όταν κοιτάζετε βασικά αντικείμενα, θα πρέπει να εξετάζετε ένα ή δύο τζιν, ένα απλό μικρό φόρεμα (κατά προτίμηση μαύρο καθώς αυτό θα είναι εύκολο να το συνδυάσετε), ένα άσπρο πουκάμισο και μερικά βαμβακερά μπλουζάκια. Η απόκτηση των σωστών βασικών κομματιών είναι σημαντική, διότι παρέχουν τη βάση για να χτίσετε το δικό σας στυλ.

Ελέγξτε την ντουλάπα σας για να βρείτε έμπνευση μέσα από τα δικά σας ρούχα. Πριν ανανεώσετε το στυλ σας, ταξινομήστε τα ρούχα σας και δοκιμάστε τα. Δοκιμάστε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας ρούχα με διαφορετικούς τρόπους από ότι συνήθως.

Δωρίστε αντικείμενα που δεν σας λένε κάτι πλέον ή δεν σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Για παράδειγμα, ίσως φοράτε πάντα μπλουζάκια με μπλε τζιν. Μπορείτε εναλλακτικά, να τα
φορέσετε με μια φούστα ή κολάν.

Ερευνήστε στυλ και στο διαδίκτυο για να βρείτε έμπνευση. Σκεφτείτε μερικές διάσημες γυναίκες των οποίων το στυλ θαυμάζετε.. Αναζητήστε ρούχα στο διαδίκτυο και casual, κομψά και επαγγελματικά σύνολα.

Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε ρούχα που σας αρέσουν και δεν σας αρέσουν, ώστε να έχετε κάποιες ιδέες στο μυαλό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι

Back to Top