Τρόποι Πληρωμών

Για την εξυπηρέτησή των χρηστών της ιστοσελίδας, αυτοί μπορούν να επιλέξουν την πληρωμή των αγορών τους, τους εξής τρόπους πληρωμής:

1. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης δέχετια όλες τις κάρτες Visa, Μastercard και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη cPanel, Inc.). Για τις αγορές με κάθε είδους κάρτα, ο χρήστης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα (επιλογή «Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα»). Θα του ζητηθεί να συμπληρώσει τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο χρήστης μπορεί να προεξοφλήσει την παραγγελία του, καταθέτοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας του στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγει ως επιθυμητό τρόπο πληρωμής «Άμεση Τραπεζική Μεταφορά».

Στη συνέχεια καταθέτει το χρηματικό ποσό σε ένα εκ των παρακάτω τραπεζικών λογαριασμών της επιχείρησης:

Δικαιούχος: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΙΡΟΜΕΝΙΔΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑΙΒΑΝ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣGR8501711960006196162883236
EUROBANKGR4802602500000060201440980

Ως αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώνει τον αριθμό της παραγγελίας του (ID) που θα εμφανιστεί μετά την αποστολή της παραγγελίας ως αποδεικτικό πληρωμής (είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας).

Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση θα πρέπει να ενημερωθεί σχετικά η επιχείρηση (με αποστολή email του σχετικού αποδεικτικού της τράπεζας ή με τηλεφωνική επικοινωνία) προκειμένου να προβεί στην ετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας.

Η παραγγελία δεν θα αποσταλεί μέχρι να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της επιχείρησης.

3. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής.
Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο χρήστης και ΜΟΝΟ για παράδοση παραγγελιών εντός της ελληνικής επικράτειας, ενώ ισχύει για παραγγελίες ποσών έως και 499,00€. Άλλωστε, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3842/2010 όπως ισχύει σήμερα, όλες οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών-καταναλωτών και επιχειρήσεων (για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών) από 500,00€ και πάνω θα πρέπει να πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται με επιβάρυνση 2,00€ (συμπ. Φ.Π.Α.).

Τρόποι Αποστολής

Με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier)

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών «Γενική Ταχυδρομική», στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο χρήστης στα στοιχεία χρέωσης.

Tα έξοδα αποστολής για προϊόντα έως τρία (3) κιλά είναι 5,00€ (συμπ. ΦΠΑ). Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,50€ (συμπ. ΦΠΑ).

Υπάρχει η επιλογή παραλαβής και κατά την ημέρα του Σαββάτου με επιπλέον χρέωση.

Για παραγγελία προϊόντων άνω των εβδομήντα (70,00) ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.